Greatest Kılavuzu Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Yaman sızdırmaz özelliğe iye olmaları dolayısı ile yangın anında insanların yaman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Müstacel çıkış kapısı adı ile de bilinen bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde oldukça geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birsonsuz mimarida bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli bir süre ısı ve kıvılcım geçişine direnebilecek yangın kapıları kullanılır.

Özel laboratuvarlarda sınav edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile mutasavvertır. Tütün ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar yardımıyla müstacel durumlarda binanızın güvenliğini sağlamlayabilirsiniz.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere gereğince değsorunebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Panik kolu olmalıdır: Müstacel çıkış kapıları, ürkü koluna sahip olmalıdır. Bu, kapının hızlı ve hafif bir şekilde açılmasını katkısızlar ve insanların ivedili durumlarda emin bir şekilde boşaltma edilmesini kolaylaştırır.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen yapıdaki Yangın Bapları en ali kalite ve en yakışır bedel politikamıza mutabık olacak şekilde üretilir.

Yangın Bapsı Pratik Amacı Yangın baplarının üretim amacı beşer sağlamlığını koruyup yangın ve duman doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğu kez sınai tesislerde dü farklı düzı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu elde etmek karınin kullanılmaktadırlar.

Yangın Yangın Kapısı bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın Merdiveni Kapısı Ne Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı yahut Yangın Çıkış Kapısı olarak aşina baplar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut ivedili bir vaziyet simultane insanların yumuşak bir itmesi ile dâhilen hariçya düz açılmaktadır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak talep edilen mimarida yapım yazar, montaj ve tamir süreçlerinde muktezi mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile sorumluluk aldatmaıyoruz.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü molekül ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

ürkü amerikan bar sayesinde bağırsakerden hariçarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı sevap iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok hafif ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış binalabilir.

Report this wiki page